Owner and realestate ID:
 • VUPIK plus d.o.o. | AGNE-666
 • Type of real estate: Commercial
  General use: Kompleks - poslovni
  Location: Hrvatska | Vukovarsko-srijemska | VUKOVAR | Miloša Obilića 44

  Basic information:

  Real estate description: Nekretnina se nalazi u jugozapadnom dijelu naselja Vera koja je smještena u sjevernom dijelu Vukovarsko - srijemske županije udaljena 15 km sjeverozapadno od središta Vukovara. Nekretnina je smještena sjeverozapadno uz Ulicu Miloša Obilića u okruženju obiteljskih kuća i poljoprivrednog zemljišta. Pristup je moguć dvotračnom dvosmjernom asfaltiranom prometnicom. U naravi nekretnina je poslovni kompleks kooperacija Vera koja se nalazi na zemljištu koje se sastoji od jedne katastarske čestice pravokutnog oblika, izdužene u smjeru sjevroistok-jugozapad. Teren zemljišta je ravan, ograđen, djelomično zarastao u travu i nisko raslinje, a djelomično betoniran te se sa svojom jugoistočnom stranom naslanja na prilaznu asfaltiranu prometnicu. Kompleks ukupne površine 842 m² se sastoji od upravne zgrade s nadstrešnicom, skladišta i kolne vage. Upravna zgrada je prizeman zidani objekt s drvenim dvostrešnim krovom pokrivenim valovitim salonitom. Podijeljena je u dvije cjeline, upravnu i prodajnu. Upravni dio sastoji se od trijema, hodnika, tri ureda i sanitarnog čvora, a prodajni dio od spremišta i dvije prodavaonice sve površine 120 m². Upravni i prodajni dio imaju svaki za sebe zaseban ulaz. Upravna zgrada se ne koristi i ne održava. Nadstrešnica se nalazi sjeverozapadno uz upravnu zgradu, a jugoistočno od skladišta i površine je 215 m². Nedavno je obnovljena i izvedena je od metalne konstrukcije s zabatnim zidovima od betonskih blokova i dvostrešnog krova pokrivenog trapeznim limom. Skladište je prizemni zidani objekt površine 486 m² s drvenim dvostrešnim krovom pokrivenim cijepom. Sastoji se od skladišta i manje prostorije te se ne koristi i ne održava. Zbog neodržavanja skladišta započelo je propadati krovište. Kolna vaga sastoji se od vagarske zidane kućice i kolne vage sve u površini od 21 m². Površina zemljišta je 9191 m².
  Remarks: Na nekretnini koja je predmet prodaje su upisane zabilježbe i to: Pod Z-12210/2017 Zabilježba prigovora Republike Hrvatske na rješenje broj Z-11321/2017. Pod Z-1876/2019 Zabilježba odbijenog prigovora na rješenje broj Z-11321/2017. Pod Z-2022/2019 Zabilježba žalbe na Z-1876/2019 od 10. svibnja 2019. Uz nekretninu se prodaje i ukopana cisterna za gorivo - cijena 1,00 kn +PDV (stanje cisterne je nepoznato).
  GDA: 842  m2

  Real estate property status:

  Land registry data | Land registry, Land registry municipality, Land registry plot number, Land registry folio (number), Land registry sub folio (number) : OPĆINSKI SUD U VUKOVARU - Vukovar | Vera | 1000 | 226/4  
  Cadastre data | Cadastre registry, Cadastre registry municipality, Cadastre plot number VUKOVAR - Vukovar | Vera | 226/4  
  Possession certificate (number): 539  

  Encumberances and liabilities:

  Mortgage: Yes
  Cultural property status: Ne
  The right of first refusal (CPS) | The right of first refusal (contract etc.) : Ne
  Building right: Ne
  Servitude: Ne

  Energy certificate:

  Energy certificate:E

  Price and deposit:

  Initial purchase price: 1.290.000,00  HRK
  Tender deposit: 10% of initial purchase price
  Tax treatment: The stated initial purchase price is the net price which, in accordance with positive legal regulations, may be increased by the applicable tax (VAT / PTT), which will be paid by the buyer.

  Other information:

  Location tour date: Na upit

  Image gallery

  Location

  Thank you for contacting us!